2010-10-27

Grupinis seksas ezoteriniu požiūriu

Man, temos straipsniams, atsiranda visiškai netikėtai... Štai pavyzdžiui: ateina pas mane į priėmimą malonios išvaizdos vyriškis, be psichinių sutrikimų požymių... Ir tiesiai, nuo slenksčio, užduoda tokį klausimą: „Ar galite paversti mano žmoną šliundra?“ Šio kliento prašymas ir tolimesnis pokalbis visą savaitę nedavė ramybės, kol neišliejau savo minčių ir požiūrį į suformuluotą problemą, šiame straipsnyje...

O kliento visai netrikdė tylusis klausimas mano ne mažiau nustebusiose akyse. Vyras užtikrintai pratęsė: „Aš praktikuoju grupinį seksą, o žmona nenori tame dalyvauti su manimi. Aš noriu, kad mano žmona atsiduotu su malonumu ne tik man, bet ir kitiems vyrams. Štai ir nutariau rasti specialistą, kuris sugebės pakeisti jos požiūrį į šią seksualinio gyvenimo rūšį. Ar galėtumėte man tame padėti?

Nesu linkusi skaityti pamokslus savo klientams – kiekvienas renkasi savąjį kelią. Bet situacija pareikalavo iš manęs, kaip specialisto - ne kaip moters - kai kurių sąvokų ir terminų paaiškinimų. Kad paaiškinti tam tikrą mano kliento neteisingą supratimą, man teko pradėti konsultaciją iš toli - nuo nedidelės paskaitos tokia tema: seksualinio kontakto esmė yra lyčių tarpusavio santykiai. Vyras - moteris: sukurti vienas kitam, jie papildo vienas kita, bet ne visada viskas būna gyvenime švelniai.

Žinoma, kad vyras iš savo esmės yra aktyvus: nuo vienos būklės pereiti prie kitos jis gali žymiai greičiau ir paprasčiau, nei moteris. Tuo atveju, kai pas vyrą kelios partnerės jis, kaip taisyklė, labai greitai "prisiderina" prie vibracijų, emocijų, ritmų, norų, pereidamas nuo vienos partnerės prie kitos. Yra trys vyrų tipai: vieniems seksas - nuosavų ejakuliacijų kiekis; kitiem savimeilę šildo mintis, kad partnerė "nenusileidžia" kaitra... Trečias tipas - tai jau retenybė - tai tie vyrai, kurie "jaučia moterį" ir suvokia seksą kaip svarbią ir labai rimtą sudedamąją tarpasmeninių santykių. Iš ezoterinio požiūrio tik paskutinioji vyrų grupė "suvokia" tikrąjį seksualinio kontakto vaidmenį.

Suartėjus vyro ir moters pradmenims prasideda apsikeitimas: energoinformaciniame lygmenyje. T.y. pasąmoniniame lygmenyje partneriai keičiasi - energija ir informacija. Psichologiniame ir fiziologiniame lygmenyje - problemomis arba nuotaikomis. Atkreipkite dėmesį: seniausioji religija - budizmas - pažymi, kad kiekvienas naujas seksualinis partneris gali pakeisti žmogaus karmą.

Su vyrais mes išsiaiškinome... Ką jaučia moteris suartėdama su vyru? Yra toks pat moterų skirstymas: vienoms seksas - tai tik asmeninė iškrova. Partnerio jos nejaučia ir tokį kontaktą visai galima pavadinti "masturbacija ant partnerio" - pagrindinis tokios moters uždavinys - savojo emocinės ar fiziologinės įtampos nuėmimas. Yra kitokios, pavadinkime jas "pasiaukojančiomis", kurioms svarbu, kad partneriui būtu gerai, galbūt net į nuostolį nuosaviems norams ir reikmėms. Trečioji grupė - tos, kurios moka susilieti, lyg In ir Jan, su savo mylimaisiais. Kaip Jūs jau supratote, ezoterika linkusi nagrinėti trečiąją grupę.

Kai gyvenimas suveda šias "trečiąsias" grupes vyriško ir moteriško prado - tik tada susikuria vieningas emocijų, energijos srautas, partneriai tampa didžiojo sakramento dalyviais! Moteriškas pradas, iš esmės yra takus, kaip vanduo, nukreipia šią tėkmę, o vyriškas suteikia tai tėkmei impulsą, nes juk vyro pradas tai - ugnis. Moters "prisiderinimas" įvyksta tam tikrame lygmenyje: pavyzdžiui, fiziologiniame ar emocijų lygmenyje. Bet ypač reti atvejai, kai partneriai gali pajusti sueities metu širdies energiją ir pasikeisti ją arba pajusti tikrąją kūrybinę ekstazę.

Dabar grįžkime prie neįprasto mano kliento prašymo. Įsivaizduokite, kad moteris, įpratusi prisiderinti prie partnerio, turi grupiniame sekse "išmąstyti", ir suspėti ne tik prisiderinti, bet iš pradžių išeiti iš šios būklės, o po to rasti "raktą" kitam partneriui ir visa tai pakartoti su trečiu-ketvirtu. Jei tai ne ta moteris, kuri naudojasi vyrais kaip faloimitatoriais, tai toks staigus perėjimas nuo vieno partnerio, prie kito gali smarkiai traumuoti ją emocionaliai ir išbalansuoti energetiškai. Juk lygmenyse - fiziologiniame, emocionaliame, energetiniame - skirtingi partneriai suvokiami skirtingai. Kuo dažniau bus praktikuojamas grupinis seksas, tokios moters gyvenime, tuo tai pavojingiau jos psichinei, o po to fiziologinei būklei.

Galbūt aš nuvyliau sava lekcija atėjusį konsultacijos vyrą - tai aiškiai buvo galima išskaityti jo akyse. Bet savo žmoną daryti "šliundra" jis persigalvojo. Bent jau manąja pagalba.

_____________________________________

© Групповой секс с точки зрения парапсихологии

© Алиса Москвина

Vertė - Nezinau ©


2 komentarai:

prekes rašė...

Manau tai retas dalykas, kai vyras siūlosi savo žmonai su kitais sugulti... o jis nepasakojo, kaip jo žmona suregavo į tokį pasiūlymą, tuoj labiau kaip žmona suregavo, kad vyras nori su kitom moterim linksmintis..?

Edvinas rašė...

visur yra pasirinkimo teisė ir laisvė, džiaugiuosi, kad jums pavyko vyrui truputį įkrėsti proto. viskas turi ateiti pačiam žmogui, vieniems grupinis yra tiesiog nepriimtinas ir tiek. aš irgi esu už dviejų žmonių santykius, galima gi įvesti žaisliukų, kad "atrodytų", kad yra daugiau nei keli. provocat.lt